Oppa Gangnam Style


Sejak kebelakangan ni banyak orang memperkatakan mengenai video Oppa Gangnam Style dan sudah jadi macam satu trend di seluruh dunia dan Malaysia juga tidak ketinggalan dengan video clip Oppa Gangnam Style. Tapi yang menariknya, banyak dah versi tarian Oppa Gangnam Style ni. Hahaha. Jom tgk satu persatu.

Original Version




Hari Raya Version




8TV Gangnam Style


 


Fly FM Super Kampung Style



Orang Sabah Style



Sesiapa yang rajin lagi nak cari parody-parody lain tu silakan lah. Hahaha. Agak-agak ada tak merdeka style ?? Hehehe.

nota kaki: time raya susah nak cari masa nak update *macam selalu update la plak en

Post a Comment

 

Copyright © 2012 ShazwanZahry | Powered by Blogger | Template by 54BLOGGER