[Food] Burger Bob Pahlawan


Dah lama tak update pasal makanan. Info terbaru Burger Bob!!! Sekarang Bob dah tambah menu baru dan menu baru ni sangat-sangat da bomb!!! Mesti kene kasi try dulu baru taw sedap tak sedap. Tengok depan mata memang pikir dua kali boleh habes atau tidak.

Menu baru di Burger Bob ialah Pahlawan. Haaaaaaa. Dengar nama pon dah gerun. Mesti terbayang-terbayang camne agaknye bentuk Pahlawan. Adakah berkaitan dengan Kepahlawanan Melayu satu masa dulu atau keberanian dan kegagahan seorang pahlawan? Tapi satu je yang pasti, anda memang akan sangat berpuas hati apabila pekena Burger Pahlawan from Burger Bob. Marvelous!!!


Inilah Burger Bob yang diperkatakan. King size tu. Makan sekali sumpah nak lagi tapi tak daya sebab perut penuh dah. Untungla sapa rumah dekat dengan Burger Bob. Hari-hari bley pekena Burger Bob. Burger hujung tu Tiesto. That one is my favorite. Hehehe. Gambar diambil dari Zelo55 ye. Zelo55 pon nak pengsan makan Burger Pahlawan. Anda bile lagi?? Pakat ramai-ramai makan Burger Bob. Ketepikan burger-burger lain. Hahaha. Sampai sini dulu. Salam.

Post a Comment

 

Copyright © 2012 ShazwanZahry | Powered by Blogger | Template by 54BLOGGER