Tarikh Melihat Anak Bulan


Dalam sedar tak sedar, tinggal beberapa hari lagi sahaja untuk kita bertemu dengan bulan mulia bulan Ramadhan. Bulan yang penuh keberkatan, bulan yang ditutup segala pintu neraka dan dibuka segala pintu syurga, bulan dimana kita diseru untuk mempertingkatkan amal dan beribadah.

Read More →

[Video] Ainan Tasneem Aku Suka Dia

Akhirnya dah keluar official video Aku Suka Dia from Ainan Tasneem. Bakal lahirnya lagi seorang artis baru yang bakal mencipta nama suatu masa nanti. Layan~~~

Read More →

[Food] Burger Bob Pahlawan


Dah lama tak update pasal makanan. Info terbaru Burger Bob!!! Sekarang Bob dah tambah menu baru dan menu baru ni sangat-sangat da bomb!!! Mesti kene kasi try dulu baru taw sedap tak sedap. Tengok depan mata memang pikir dua kali boleh habes atau tidak.

Read More →

Wajah Baru!!


Kini blog saya berwajah baru!!! Setelah lama ditinggalkan tanpa sebarang update akhirnya kini mula semula aktif (kononnya la). Moga dengan wajah baru blog saya ini dapat menaikkan semangat saya sendiri untuk rajin update dan kemaskini blog walau sesibuk mana sekali pun. InsyaAllah ^_^

Read More →

 

Copyright © 2012 ShazwanZahry | Powered by Blogger | Template by 54BLOGGER