Bersawang #001


Sudah lama sangat rasanya tak update belog kesayangan. Sayang la sangat, kalau sayang takde la kene tinggal lama-lama. Hehehe. Last update 9 Februari, sekarang ni bulan Mac pon dah nak beransur. Sibuk sangat dah ni rasanya. Lepas ni nk count la bpe bnyk dah tinggal belog sampai bersawang camni. Sekadar peringatan untuk kali keberapa saya membiarkan belog tanpa update. #001 sudah bermula dengan post ini. Banyak sebenarnya cerita tapi masa jer tak mengizinkan. Sempena cuti yang tak seberapa hari ini, saya akan cuba update belog hari demi hari, jam demi jam, minit demi minit dan saat demi saat. #poyoje

nota kaki: jgn la sampai tambah lagi satu kosong kat depan tu -.-

Post a Comment

 

Copyright © 2012 ShazwanZahry | Powered by Blogger | Template by 54BLOGGER