Cheque Payment by Nuffnang


Alhamdulillah. Yes. Yeah! Yahooooo! (macam banyak sangat je duit dalam cheque tu en). =P

Ops. Ni bukan cheque untuk blog yang ini yer. Ini hasil dari blog yang lama dan juga yang telah pupus. Hehehe. Banyak tak dalam cheque tu? Tak perlu la nak bagitaw. Hahahaha.

Seriously sangat teruja dapat payment dari nuffnang. Even dah lama juga saya tunggu kedatangan cheque ni, alhamdulillah dapat gak dan dah masuk dalam akaun. ^_^ (boleh berbelanja masa cuti ni)



Tiba-tiba rasa semangat nak ada domain sendiri balik. Macam stylo gitu ada domain sendiri. Hahaha. Tapi bukan sekarang la. Sekarang ni pendapatan pown tak berapa ada sangat. Nak rolling duit tu sayang. Ingat nak simpan jer. Lain kali la kalau ada rezeki lebih baru beli domain baru. Amin. ( bila la nak beli domain ni =P )

Takpe, start balik dengan blogspot ni dulu, tengok dulu hot ke tak hot pakai blogspot. Macam hot je en pakai blog lama dulu. Hahaha. Saya mahu kembali serious dalam berblogging. Gambare! Daebuk! Jaiyou! Hwaiting!

nota kaki : takde sape-sape nak belanja saya domain dengan hosting ke? heeee


nota kaki kanan : lepas ni nak buat entri respon untuk bersih la..agak-agak kene tangkap tak kalau buat entri pasal bersih? huhu *cuak-cuak*

2 comments

naa July 12, 2011 at 9:03 AM

kite bukan de share ke?
bak separuh!!!hakhakhak

ShazwanZahry July 14, 2011 at 8:24 PM

eh...
ad buat perjanjian kite share ea? bile ea? terlupe la plak =P

Post a Comment

 

Copyright © 2012 ShazwanZahry | Powered by Blogger | Template by 54BLOGGER